SO Jolly Jumper goes Dirty Disney!

*English follows Dutch*
Het is alweer een tijdje geleden, maar wat hebben wij allemaal genoten van ons SO! Van harte gefeliciteerd met alle winnaars en natuurlijk willen wij ook alle deelnemers nog eens bedanken voor een heel fijn weekend! Natuurlijk willen wij ook onze SO-commissie bedanken, want zonder hun inzet zou het niet mogelijk zijn geweest zo’n leuk weekend te organiseren! De SO-commissie bestond dit jaar uit: Lianda Luijpers, Samantha Maynard, Cato Hemels, Emma Kalberg en Lotte van Peer.

Het had natuurlijk ook nooit zo’n groot succes kunnen worden zonder onze sponsoren. Daarom willen wij nogmaals heel erg bedanken:
Jouw paard, jouw zorg
PK International Sportswear
Jumping Indoor Maastricht 2017
Hemels van der Hart
Manege de Veluw
———————————
It has already been a while but it is never to late to say how much we have enjoyed our SO! We would like to congratulate all winners and say thank you to everyone who has made this very special weekend even more special! Of course we would also like to thank our SO-commission because without their hard work, it wouldn’t have been possible to organize such a great competition! Special thanks go out to the members of this year’s SO-commission: Lianda Luijpers, Samantha Maynard, Cato Hemels, Emma Kalberg and Lotte van Peer!

The same is true for our sponsors! They have made all of this possible! Therefore, we would also like to thank
Jouw paard, jouw zorg
PK International Sportswear
Jumping Indoor Maastricht 2017
Hemels van der Hart
Manege de Veluw

About the author: Beheer