Het 43e bestuur stelt zich voor!

Lieve leden,

Sinds 3 oktober is Jolly Jumper gewisseld van bestuur en hebben 5 nieuwe meiden het bestuur overgenomen. Wij gaan ons hier even kort voorstellen!

Eline Zandt – Voorzitter

Ik ben Eline Zandt, ik ben dit jaar de voorzitter van Jolly Jumper. Ik studeer Communicatie en loop sinds 3 september stage bij The Economic Board. Het is heerlijk om op maandagavond mijn nette kleding te kunnen verwisselen voor een Jolly Jumper outfit met een paar paardrijlaarzen en een cap! Sinds februari/maart dit jaar heb ik via Jolly Jumper het paardrijden weer opgepakt. Hiervoor heb ik paardrijles gehad bij een manege in Enschede. Daarnaast heb ik verschillende verzorg- en bijrijdpony’s gehad. Naast het paardrijden heb ik een grote passie voor fitness, daarom ben ik meerdere malen per week in de sportschool te vinden!

Margriet van Dorp – Penningmeester

Vanaf oktober mag ik jullie nieuwe secretaris zijn, waarin ik erg veel zin heb! Ik zal mezelf even voorstellen aan jullie. Ik heet Margriet van Dorp en ben twintig jaar oud. Ik ben aan mijn tweede jaar van Psychology begonnen aan de RU, wat mij erg bevalt! Qua hobby’s is er een ding wat er voor mij uitspringt en dat is natuurlijk paardrijden! Als klein meisje ging ik al graag bij mijn opa’s paarden langs om ze te voeren en te aaien. Op mijn zevende mocht ik eindelijk zelf gaan beginnen met lessen en ik stond te popelen! Twaalf jaar lang heb ik op dezelfde manege gereden (de Waterberg in Arnhem) waar ik ontzettend veel geleerd heb. Maar toen kwam het grote avontuur studeren om de hoek kijken! Ik besloot, toch wel met pijn in ’t hart, om bij de Waterberg weg te gaan. Gelukkig kwam ik al snel studentenrijvereniging Jolly Jumper tegen! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken of ik hier lid van zou willen worden. Ik ben nu een jaar lid en heb met heel veel plezier aan allerlei activiteiten meegedaan. Favoriet zijn bij mij toch altijd wel de buitenritten! Verder vind ik bij de verenigingslessen eigenlijk alles leuk, springen of dressuur of nog weer iets anders, het maakt mij niet uit. Ik kijk uit naar het aankomende verenigingsjaar en ik ga mijn best doen om het secretarisschap zo goed mogelijk uit te voeren!

Sanne Gebben – Penningmeester

Aankomend jaar neem ik de taak van penningmeester van Jolly Jumper op mij, daarom zal ik even wat over mijzelf vertellen. Ik ben Sanne Gebben en 19 jaar oud. Ik studeer Recht & Management aan de Radboud universiteit. Ik ben begonnen met paardrijden toen ik elf jaar oud was, nadat ik twee jaar heb gesmeekt bij mijn ouders. Sinds mijn twaalfde rijd ik op een Fjord van mijn opa, Brenda. Zij is bij ons gefokt en op dit moment 13 jaar oud. Ik heb KNHS wedstrijden gereden met Brenda en doe zo nu en dan mee aan een SO. Springen vind ik de leukste discipline. Cross lijkt me ook heel gaaf, maar dat heb ik nog nooit gedaan. Dat ga ik dus zeker nog een keer proberen als er weer een cross-les is van JJ!

Sanne van Kuppeveld – Commissaris Communicatie Intern

Ik ben Sanne van Kuppeveld. Ik ben 22 jaar. Ik heb mijn bachelor Psychologie gehaald en ben nu bezig met een pre-master Communicatiewetenschappen. Ik ben besmet geraakt met het paardenvirus door mijn beste vriendin op de basisschool. Ik ben begonnen op een kleine manege toen ik 12 was en op mijn 17e ben ik voor een kleinschalige springstal gaan rijden. Sinds ik in Nijmegen woon rijd ik op een jachtstal. Ik hoop een heel leuk en succesvol jaar te hebben als bestuur van JJ en veel leuke activiteiten voor jullie te kunnen organiseren.

Anouk de Jong – Commissaris Communicatie Extern

Hoi! Ik ben Anouk en ik ben (al) 25 jaar. Ik ben sinds dit schooljaar begonnen aan mijn Master GZ-psychologie en hoop deze ook dit jaar af te sluiten. Ik rijd sinds ik 6 jaar oud ben paard. Ik heb ook een aantal jaar mijn eigen paard gehad, waar ik veel mee heb gesprongen. Springen en crossen (en alles met een beetje sensatie) vind ik dan ook het leukst om te doen! Maar een lesje dressuur of een buitenrit sla ik ook niet over :). Ik zie jullie vast dit jaar jaar bij een van de verenigingslessen of activiteiten!

 

About the author: Beheer