NSSR Sportgala 2019

Beste leden,

Het is weer tijd voor het jaarlijkse sportgala. Het lijkt ons erg leuk om met zoveel mogelijk leden van JJ daarnaartoe te gaan om samen een gezellige avond te hebben. Hieronder zie je wat meer informatie en waar je de tickets kunt halen. Dus kom gezellig met ons en de rest van sportend Nijmegen een drankje doen 10 december!

Op 10 december 2019 vindt het jaarlijkse NSSR sportgala weer plaats! Tijdens dit gala wordt ook de studenten sporter van het jaar (SSvhJ) verkiezing gehouden. Bij dezen zijn jullie van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit gala! Het gala vindt plaats in het Kolpinghuis, Smetiusstraat 1, 6511 ER Nijmegen, en start om 21:00 uur. Tickets kosten slechts €7,50 inclusief 2 consumpties. De tickets kunnen jullie kopen via deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/nssrgala

Liefs,


Het 44e bestuur

Dear members,

The 10th of December we will have our annual sports gala. We would like to be there with as many JJ members as possible. In the link above you can get your tickets and more information about the time and place. We would like te see you there to drink some champagne together.

The 44th Board of JJ.

About the author: Beheer