Verenigingslessen

 

Iedere week biedt Jolly Jumper een verenigingsles aan bij Manege de Veluw in Ewijk. De lessen vinden plaats op maandagavond tussen 19.00-22.00.Er is een les voor zowel beginnende als gevorderde ruiters. Als je nog helemaal niet kan rijden, krijg je eerst een aantal privélessen om de basis onder de knie te krijgen. Deze vinden plaats op maandagavond voorafgaand aan de groepslessen. Heb je de basis onder de knie, dan kan je instromen in de beginnersles. Voor de gevorderden wordt er een afwisselende les geboden waarin soms ook gesprongen wordt of een ander leuk thema centraal staat.

De kosten voor een les liggen tussen de €14,50 en €17,50, afhankelijk van het aantal deelnemers. De privélessen kosten €19,00 voor 30 minuten les.

Het zou gezellig zijn als iedereen na de lessen nog even in de kantine van de manege blijft hangen om een drankje te doen!

Wil je graag een keer komen kijken?
Je kan één keer meerijden in de verenigingsles zonder lid te worden. De proefles kost tussen €14,50 en €19,00, afhankelijk van het aantal deelnemers en of het een privéles is.
Stuur daarvoor een mailtje naar info@nsrvjollyjumper.nl!

You must be logged in to post a comment.