Over N.S.R.V. Jolly Jumper 

 

Jolly Jumper is de studentenrijvereniging van Nijmegen waar zowel beginners als gevorderden van harte welkom zijn. We hebben momenteel ongeveer 80 leden.
Je kunt als lid mee doen aan verschillende gezellige en leuke activiteiten die Jolly Jumper organiseert. Zo gaan we naar verschillende maneges voor ritten en lessen en organiseren we allerlei sociale activiteiten en een maandelijkse borrel in Café van Ouds. Zie voor alle activiteiten die we organiseren de pagina ‘Activiteiten’.

Het lidmaatschap kost slechts €20,- per collegejaar (vanaf april zelfs €10,-). Met een sportkaart krijg je hierop nog €10 korting aan het eind van het jaar. Zie voor alle subsidies en voordelen de pagina ‘Kosten en voordelen’ onder ‘Lid worden’.

Twijfel je nog? Je mag altijd een keer komen kijken bij een les of een keer gezellig langskomen bij een borrel, stuur gerust een mailtje!

Kijk verder lekker rond op onze site en mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@nsrvjollyjumper.nl! Je kan ook altijd kijken op onze facebookpagina!

Jolly Jumper is tevens aangesloten bij de KNHS-VNS, de Vereniging Nederlandse Studentruiters. Voor meer informatie zie hun website.