De Commissies 

Hieronder staat een overzicht van de verschillende commissies die onder Jolly Jumper vallen.

De Activiteitencommissie

Leden: Margriet van Dorp, Sanne van Kuppeveld, Sanne Gebben , Jolijn Essendam & Eline van Zandt
De activiteitencommissie organiseert en bedenkt allerlei leuke activiteiten. Ook zorgen zij voor het activiteitenoverzicht en de informatie over de activiteiten!
Vind jij het leuk om de leden te verrassen met een leuke activiteit zoals een cocktailworkshop, zwemmen met paarden, een westernles, buitenrit op de hei of kan je nog wel iets veel leukers verzinnen? Je kan je altijd aanmelden bij de AC door te mailen naar activiteitencommissie@nsrvjollyjumper.nl!

De SO-Commissie
Leden: Sanne Gebben, Amber van Roemburg, Eline van Zandt, Saskia Breit, Samantha Saas & Danique Ried
SO staat voor Steden Ontmoeting, dit is een paardrijdwedstrijd tussen verschillende studentenverenigingen uit het hele land. Dit zijn officiële studentenwedstrijden die vallen onder de KNHS-VNS. Een SO duurt twee dagen en aan het eind van de eerste dag is er altijd een feest. Eén keer in het jaar organiseert Jolly Jumper een SO. De SO-commissie houdt zich druk bezig met het regelen hiervan.
Heb jij ook zin om te helpen? Meld je dan aan voor de commissie bij socommissie@nsrvjollyjumper.nl!

Kascontrole commissie
Leden: Julia van der Grint & Sanne Gebben
Ieder jaar moet de penningmeester gecontroleerd worden. Deze commissie zorgt ervoor dat de transacties kloppen en nemen een aantal keer in het jaar de kas door.

Raad van Advies
Leden: Julia van der Grindt & Eline van Zandt
De Raad van Advies is een aanspreekpunt voor het bestuur bij vragen of problemen, bijvoorbeeld rondom ALV-stukken. Ze vergaderen echter niet op regelmatige basis. De Raad van Advies bestaat geheel uit oude bestuursleden van NSRV Jolly Jumper.

VNS-Vertegenwoordiger
Leden: Sanne van Kuppeveld
De VNS-Vertegenwoordiger staat tussen de KNHS-VNS en onze vereniging. Zij zorgt ervoor dat alle leden worden uitgenodigd voor de SO’s en ‘open’ activiteiten van zusterverenigingen en houdt de inschrijvingen bij. Daarnaast vertegenwoordigt ze ook Jolly Jumper bij de vergaderingen van de KNHS-VNS, zodat de vereniging up-to-date blijft.