Sponsors

Café van Ouds

18531-3
Cafe van Ouds is ons stamcafé waar we maandelijks onze JJ-borrel hebben.

Adres:
Augustijnenstraat 33
6511 KD Nijmegen
024-3233625

Agradi

Daarnaast heeft de vereniging een sponsorcontract lopen bij Agradi. Als je producten besteld bij Agradi kun je als lid van Jolly Jumper 5% korting krijgen op je bestelling. De kortingscode staat vermeld in het Activiteiten overzicht dat je maandelijks ontvangt via de mail.

 

Sponsorkliks.nl

Ook hebben we een regeling met Sponsorkliks.nl. Deze sponsor werkt eigenlijk hetzelfde als Agradi, maar dan voor een groot aantal webwinkels (als voorbeeld een hele kleine greep uit alle opties: Bol.com, Mediamarkt, Zalando, Disneyland, Essent, Booking.com, Thuisbezorgd en KLM).

Het is heel makkelijk. Stel je wil iets bestellen bij een site die op Sponsorkliks staat, dan:
1) Ga je naar Sponsorkliks (via de banner, of ga naar Sponsorkliks.nl en vul Jolly Jumper in).
2) Klik je op de webwinkel/website waar je wat wilde bestellen.
3) Bestel je wat je wilde hebben.

Jolly Jumper krijgt dan een percentage van wat jij hebt uitgegeven. Belangrijk om te weten is natuurlijk wel dat het jou niet meer kost om dit op deze manier te doen. Het bedrijf waar je naar hebt doorgeklikt betaalt om op Sponsorkliks te staan en moet de sponsoring betalen als er naar ze wordt doorgeklikt.

Dus, ga je reizen en moet je je vlucht en hotel nog boeken? Wil je gas-water-licht of internet afsluiten? Heb je een nieuwe koelkast, tv of laptop nodig? Nieuwe schoenen of kleren? Ga je naar Disneyland? Denk dan aan je vereniging en klik even door!

 

Studentenkorting in Nijmegen

Met de studentenkortingsapp Knaek ontvang je de hoogste studentenkortingen in Nijmegen, alle andere studentensteden van Nederland en op online bestellingen. Bekijk alle kortingen van Knaek op www.knaek.nl/studentenkorting/nijmegen.

 

donker_200_200

 

 

 

You must be logged in to post a comment.