Verenigingskleding

 

Om extra goed op te vallen tijdens de Stedelijke Ontmoeting, tijdens de verenigingslessen of gewoon bij het boodschappen doen in de Appie, is het mogelijk verenigingskleding met het logo van Jolly Jumper te bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om naast het logo ook je naam op de kleding te laten zetten. Elk jaar wordt er twee keer keer kleding besteld. Je kunt kiezen uit de volgende kledingstukken:

T-shirts

Je kunt kiezen uit een groen shirt met zwarte opdruk of een zwart shirt met groene opdruk. Bij de t-shirts staat het logo op de achterkant en kun je linksvoor op de borst je naam laten drukken.

 

Truien

Een groene trui met zwarte opdruk of een zwarte trui met groene opdruk. Net als bij de T-shirts staat de logo achterop de trui en kun je je naam linksvoor op de borst laten drukken als je wilt.

 

Trainingsbroek

Een zwarte trainingsbroek met groene of witte opdruk aan de zijkant. Op de broek staat op de rechter broekspijp de naam van de vereniging.

 

 

 

Softshelljas

Dit jaar is er ook de mogelijkheid om voor een zwarte sofshell jas met groene of witte opdruk te kiezen. Het logo kan groot op de achterkant van de jas of in het klein op de linkerborst. Ook bij de jas kun je ervoor kiezen je naam erop te laten drukken.

 

Je kan ook eigen kleding aanleveren om te laten bedrukken met het JJ logo.

Op de momenten dat er verenigingskleding besteld gaat worden komt er een bericht op de Facebook pagina waarin je kunt aangeven wat je wil bestellen.

Wil je meer informatie over de kosten en levertijd? Stuur een mailtje naar info@nsrvjollyjumper.nl 

 

You must be logged in to post a comment.